Kaj je SEO optimizacija?

Za vas izdelamo spletno stran z uporabo najmodernejših in najustreznejših orodij, ki vam bodo omogočala, da boste konkurenčni ponudnik svojih storitev na spletu.

S tem boste dobili možnost, da v prihodnje nadgradite, prilagodite funkcionalnost in izgled svoje spletne strani, saj se poslovno okolje nenehno spreminja in so potrebne velike zmožnosti prilagoditve poslovanja.

Ponujamo vam oblikovanje in izdelavo spletne strani po dostopnih cenah, optimizacijo za vse vrste brskalnikov. Vaša spletna stran bo prilagojena različnim napravam (računalnik, tablica, mobilni telefon). Za današnjega uporabnika spletnih strani je pomembna dobra uporabniška izkušnja ter moderen izgled in enostaven uporabniški vmesnik. Za izdelavo spletnih strani vam nudimo vse potrebne storitve, kot so načrtovanje in izdelavo spletne strani, dizajn, postavitev spletne strani na spletu v varnem okolju z minimalnimi stroški za gostovanje na hitro odzivnih strežnikih in registracijo domen.

Za dobro prepoznavnost vaše nove spletne strani vam pomagamo pri organizaciji digitalne marketinške kampanje preko socialnih omrežij in Google –a in spremljamo, ter analiziramo skupaj z vami statistiko na Google Analitycs, ki nam na podlagi podatkov omogoča, da lahko v hitrem času spremljamo uspešnost reklamne akcije in odziv morebitnih kupcev ali uporabnikov.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja